Leer en castellano

ESTIRAMENTS

Les classes d'Estiraments estan destinades a totes les edats per tal de millorar la mobilitat i la flexibilitat, per així poder relaxar i destensar la musculatura. Els Estiraments, a més, seran el complement ideal per a qualsevol activitat que facis a la nostra escola: Pilates, trapezi, aro, pole dance, teles, acrobàcies a terra... Apunta't-hi!

 

LES TEVES SESSIONS D'ESTIRAMENTS

Les classes d'Estiraments a la nostra escola són grupals i tenen una durada de 55 minuts. Després d'una sèrie d'exercicis fàcils d'executar, es continua d'una manera fluïda fins a un estirament més complex, sense forçar mai cap part del cos durant tota la sessió.

BENEFICIS DELS ESTIRAMENTS

Gràcies a les sessions d'Estiraments augmentaràs la flexibilitat de tota la teva musculatura alhora que reduiràs la probabilitats de lesionar-te, i milloraràs la teva coordinació. També aconseguiràs facilitar tots aquells moviments que facis a les nostres classes d'acrobàcies, pole dance o Pilates.

Si pateixes qualsevol tipus de patologia i t'interessa fer classes particulars, no dubtis a demanar-nos més informació!
 
 

CONTACTA AMB NOSALTRES

687999012 / 699392693
info@acrobaticsbarcelona.com
Passeig Sant Joan Bosco 53, Local 1 08017 Barcelona


HORARIS D'ATENCIÓ

  • Personalment a l'escola: demanar cita prèvia.
  • WhatsApp / Atenció telefònica: de dilluns a divendres de 8.00h a 20.00h

SEGUEIX-NOS!

INFORMACIÓ


Copyright©2018 Pilates & Training Tres Torres.

Tot el contingut del web és propietat de PILATES TRAINING TRES TORRES SL. Queda totalment prohibit el seu ús sense autorització prèvia.