Leer en castellano

POLE DANCE / SPORT

El pole dance i el pole sport són unes disciplines que estan causant furor a tot el món i que compten amb competicions nacionals i internacionals en les quals el Xevi i l'Eli estan considerats referents mundials. L'element principal d'aquesta activitat de baix impacte és una barra vertical fixa sobre la qual es realitza una sèrie de figures que impliquen força, resistència, condicionament aeròbic i físic, elasticitat, i coordinació. Vine a aquesta classe per mantenir-te en forma, divertir-te i conèixer gent nova!

 

LES TEVES SESSIONS DE POLE DANCE / SPORT

Durant les classes de 90 minuts, les quals estan dissenyades per a tots els nivells, sense importar l'estat de forma física, la flexibilitat o la constitució, començaràs amb un escalfament de mitja hora que inclou elements de flexibilitat i condicionament físic, La part principal de la classe segueix amb elements a la barra que inclouen pujades, inversions, girs i combinacions. per a finalitzar, uns estiraments.

BENEFICIS DEL POLE DANCE / SPORT

Venint a les classes de pole dance / sport, faràs exercici tant muscular com cardiovascularment, tal com qualsevol persona que va al gimnàs; de fet, cremaràs entre 300 i 500 calories segons la intensitat de la sessió. A més, gràcies al seu component creatiu en funció dels moviments que siguis capaç de realitzar sobre la barra, t'ajudarà a millorar el teu benestar general.

 
 

CONTACTA AMB NOSALTRES

687999012 / 699392693
info@acrobaticsbarcelona.com
Passeig Sant Joan Bosco 53, Local 1 08017 Barcelona


HORARIS D'ATENCIÓ

  • Personalment a l'escola: demanar cita prèvia.
  • WhatsApp / Atenció telefònica: de dilluns a divendres de 8.00h a 20.00h

SEGUEIX-NOS!

INFORMACIÓ


Copyright©2018 Pilates & Training Tres Torres.

Tot el contingut del web és propietat de PILATES TRAINING TRES TORRES SL. Queda totalment prohibit el seu ús sense autorització prèvia.