Leer en castellano

TELES AÈRIES

Les teles aèries, també conegudes com teles acrobàtiques, són una disciplina física inspirada en l'art del circ. Són tantes les seves característiques, que pot arribar a considerar-se tant com un esport com un estil de dansa. Suma't a l'adrenalina que suposa enfilar-se i penjar-se de llargues teles i posa't en forma mentre balles amb subtilesa i control!

 

LES TEVES SESSIONS DE TELES AÈRIES

Les classes tenen una durada de 90 minuts i estan dissenyades per a absolutament tots els nivells, sense importar l'estat de forma física, la flexibilitat o la constitució corporal. Comencen amb un escalfament de mitja hora en el qual s'inclou elements de flexibilitat i condicionament físic, per després continuar amb figures, acrobàcies i components propis de les teles aèries. Finalment, s'acaba la sessió amb uns estiraments.


BENEFICIS DE LES TELES AÈRIES

Aconseguiràs exercitar cada múscul del teu cos mentre cremes entre 300 i 500 calories per sessió! A més, milloraràs el teu sistema cardiovascular, la teva resistència i la teva tonificació muscular, alhora que vas modelant la teva figura. Seràs més conscient del teu cos, de manera que mantens un major control sobre ell, desenvolupant la imaginació d'una manera més creativa i augmentant la teva autoestima!
 
 

CONTACTA AMB NOSALTRES

687999012 / 699392693
info@acrobaticsbarcelona.com
Passeig Sant Joan Bosco 53, Local 1 08017 Barcelona


HORARIS D'ATENCIÓ

  • Personalment a l'escola: demanar cita prèvia.
  • WhatsApp / Atenció telefònica: de dilluns a divendres de 8.00h a 20.00h

SEGUEIX-NOS!

INFORMACIÓ


Copyright©2018 Pilates & Training Tres Torres.

Tot el contingut del web és propietat de PILATES TRAINING TRES TORRES SL. Queda totalment prohibit el seu ús sense autorització prèvia.