Leer en castellano

TRAPEZI

Els trapezistes són els únics ballarins de l'aire amb nom propi reconegut al diccionari. Pel seu aspecte semblant al d'un gronxador, el trapezi evoca el joc infantil on es realitzen balanceigs, figures, equilibris i molt més, sent una activitat molt lúdica on posar-se en forma, tonificar i millorar a nivell cardiovascular és inevitable ja que depens de la teva equilibri, força i flexibilitat. Aquesta activitat és apta per a totes les edats i nivells de condició física, ja que les classes estan pensades tant per a gent que mai ha realitzat gens d'esport i per a qui porta ja molts anys. Anima't!

 

LES TEVES SESSIONS DE TRAPEZI


Les classes de trapezi tenen una durada d'hora i mitja i estan pensades per a absolutament tots els nivells, sense importar l'estat de forma física, la flexibilitat o la constitució corporal. Comencen amb un escalfament de 30 minuts en el qual s'inclou exercicis de flexibilitat i condicionament físic, per després continuar amb elements propis del trapezi. Finalment, s'acaba la classe amb uns estiraments.

BENEFICIS DEL TRAPEZI

Gràcies al trapezi treballaràs el teu control sobre el teu cos d'una manera més conscient, deixant volar la teva imaginació d'una manera més innovadora i amb més seguretat. Treballa tota la teva musculatura alhora que gastes entre 300 i 500 calories per cada sessió de trapezi! Supera't a nivell cardiovascular, augmenta la teva resistència, exercita el teu to muscular, i canvia la teva figura!
 
 

CONTACTA AMB NOSALTRES

687999012 / 699392693
info@acrobaticsbarcelona.com
Passeig Sant Joan Bosco 53, Local 1 08017 Barcelona


HORARIS D'ATENCIÓ

  • Personalment a l'escola: demanar cita prèvia.
  • WhatsApp / Atenció telefònica: de dilluns a divendres de 8.00h a 20.00h

SEGUEIX-NOS!

INFORMACIÓ


Copyright©2018 Pilates & Training Tres Torres.

Tot el contingut del web és propietat de PILATES TRAINING TRES TORRES SL. Queda totalment prohibit el seu ús sense autorització prèvia.