Leer en castellano

PREUS

POLE, TELES, ARO, TRAPEZI, ACROBÀCIES DE TERRA

1 classe setmanal d'1 hora i 25 minuts

60€/mes

2 classes setmanals d'1 hora i 25 minuts

115€/mes

MINI KIDS, KIDS, JUNIOR

1 classe setmanal de 55 minuts
50€/mes

2 classes setmanals de 55 minuts
90€/mes

pilates


classes particulars d'estudi
CLASSES PARTICULARS

DEMANA'NS MÉS INFORMACIÓ AQUÍ!

ASSEGURANÇA OBLIGATÒRIA per als alumnes de Pole Dance, Teles, Trapezi, Aro, Acrobàcies de terra, Mini Kids, Kids i Junior: 15€ anuals (no es retornaran els diners de l'assegurança en cas de baixa).

MATRÍCULA de 35€ per a adults i de 25€ per als alumnes de Mini Kids, Kids i Junior. Les classes de Pilates i d'Estiraments no tenen matrícula.


QUOTA DE MANTENIMENT. La suspensió temporal serà acceptada durant un termini màxim de 2 mesos, amb previ avís, i s’aplicarà una quota de manteniment de 35€ mensuals per a adults i de 21€ mensuals per als alumnes de Kids i Junior.

BAIXES. En cas de baixa temporal o permanent, l'alumne haurà de comunicar a la direcció d’Acrobatics School abans del dia 20 del mes en curs, firmant el document de baixa per tal de no carregar el rebut corresponent. No s’acceptaran baixes de caràcter retroactiu. No es realitzarà cap devolució de la quota mensual un cop iniciat el mes sense avis de baixa. No es torna l’import de la matrícula per cap concepte.CONTACTA AMB NOSALTRES

687999012 / 699392693
info@acrobaticsbarcelona.com
Passeig Sant Joan Bosco 53, Local 1 08017 Barcelona


HORARIS D'ATENCIÓ

  • Personalment a l'escola: demanar cita prèvia.
  • WhatsApp / Atenció telefònica: de dilluns a divendres de 8.00h a 20.00h

SEGUEIX-NOS!

INFORMACIÓ


Copyright©2018 Pilates & Training Tres Torres.

Tot el contingut del web és propietat de PILATES TRAINING TRES TORRES SL. Queda totalment prohibit el seu ús sense autorització prèvia.