Leer en castellano

QUI SOM

Xavier Estragués i Elisenda Gómez, (Xevi & Eli) són acròbates, ballarins i entrenadors. Com a grans projectes, són directors i fundadors de l'escola Acrobatics School by Xevi & Eli, directors i fundadors del centre d'entrenament Pilates & Training Tres Torres, i directors, fundadors i membres de la companyia Duo Acrobàtic Pack.

La seva trajectòria professional els ha portat a actuar a grans teatres, circs, televisió i espectacles a Port Aventura, al Circo Americano, al Circ Sendaviva, al Teatre Nacional de Catalunya, al Teatre Apolo amb l'espectacle de "La Maña", al Mobile World Congress de Barcelona, a Televisió Espanyola, al Palau Sant Jordi, a anuncis per Balay o Evax Adapt...

Com a acròbates, han obtingut nombrosos premis, tant nacionals com internacionals:


1ª posició -  World Pole Championship China2018

2ª posició - World Pole Art Torino 2018
4ª posició - World Pole Sport Liechenstein 2017
3ª posició - Pole Art Spain 2017
3ª posició - World Pole Artistic Holland 2017
3ª posició - National Pole Sport Spain 2017
1ª posició - Pole Art Italy 2015
4ª posició - Pole Theatre París 2014
9ª posció _ World Pole Sport London 2014
2ª posició - European Pole Sport Roma 2014

En Xevi i l'Eli són professionals titulats en la salut i l'esport a Catalunya amb el Grau Superior en Activitats Físico-Esportives. També són professors de pilates titulats i formats per Peak Pilates.


A més, són professors titulats i acròbates formats amb el gran professor Víctor Barrera (acròbata principal del Circo Tiany) i professors i ballarins titulats per la Royal Academy of Dance i l'Institut del Teatre de Catalunya.


Són professors Titulats de Pole Fitness FIPO, i s'han format internacionalment al Broadway Center i al Steps on Broadway a Nova York, al Pineapple School i al Danceworks a Londres i al Millenium School a Los Angeles. 

I, JUNT AMB EL SEU EQUIP DE PROFESSORS PROFESSIONALS I TITULATS, FORMEN L'EQUIP DOCENT D'ACROBATICS SCHOOL by Xevi & Eli!


CONTACTA AMB NOSALTRES

687999012 / 699392693
info@acrobaticsbarcelona.com
Passeig Sant Joan Bosco 53, Local 1 08017 Barcelona


HORARIS D'ATENCIÓ

  • Personalment a l'escola: demanar cita prèvia.
  • WhatsApp / Atenció telefònica: de dilluns a divendres de 8.00h a 20.00h

SEGUEIX-NOS!

INFORMACIÓ


Copyright©2018 Pilates & Training Tres Torres.

Tot el contingut del web és propietat de PILATES TRAINING TRES TORRES SL. Queda totalment prohibit el seu ús sense autorització prèvia.