Leer en castellano

ARO

El cercle aeri, o simplement aro, és una tècnica de circ molt més actual. La forma circular d'aquest element acrobàtic i la seva possibilitat de girar trenquen amb el tradicional trapezi fix i a la vegade que deixen veure la totalitat de l'artista mentre realitza belles figures en l'aire combinant força, equilibri i flexibilitat. Puja a l'aro i descobreix les seves infinites possibilitats alhora que et diverteixes i et poses en forma!

 

LES TEVES SESSIONS D'ARO

Les classes estan estructurades per a tots els nivells, sense importar l'edat o les condicions físiques dels alumnes. Es treballen diferents elements propis de la disciplina de l'aro, realitzant figures i acrobàcies, sempre després d'un escalfament de 30 minuts que inclou exercicis que combinen flexibilitat i condicionament físic. Per acabar la sessió, que té una durada de 90 minuts, es realitzen uns estiraments.

BENEFICIS DE L'ARO

De la mateixa manera que la resta de disciplines acrobàtiques de l'escola, gràcies a  l'aro desenvoluparàs un major control sobre el teu cos més conscientment, donant més llibertat a la teva imaginació d'una manera més innovadora i amb més autoestima. Treballa tots els músculs alhora que cremes entre 300 i 500 calories per classe! Aconsegueix beneficis a nivell cardiovascular, millora la teva resistència, exercita el teu to muscular i modela la teva figura!

 
 

CONTACTA AMB NOSALTRES

687999012 / 699392693
info@acrobaticsbarcelona.com
Passeig Sant Joan Bosco 53, Local 1 08017 Barcelona


HORARIS D'ATENCIÓ

  • Personalment a l'escola: demanar cita prèvia.
  • WhatsApp / Atenció telefònica: de dilluns a divendres de 8.00h a 20.00h

SEGUEIX-NOS!

INFORMACIÓ


Copyright©2018 Pilates & Training Tres Torres.

Tot el contingut del web és propietat de PILATES TRAINING TRES TORRES SL. Queda totalment prohibit el seu ús sense autorització prèvia.