Leer en castellano

PILATES

A l'escola Acrobatics School by Xevi & Eli també som especialistes en el mètode Pilates. Aquest sistema d'entrenament consisteix en un conjunt d'exercicis físics que treballaran des de la teva musculatura més profunda fins a la més externa o perifèrica, aconseguint més resultats per a una millor postura, alineació, fortalesa i flexibilitat.

 

LES TEVES SESSIONS DE PILATES

Les classes de Pilates a la nostra escola són particulars amb cita prèvia, per a que l'entrenador pugui estar més disponible per a les necessitats específiques de cada alumne. A les classes, que tenen una durada de 55 minuts, fem servir tot l'equipament de pilates (reformer, cadillac, cadira, barrel, etc...) les màquines de pilates que són ideals per realitzar molts exercicis d'aquest mètode.

BENEFICIS DEL PILATES

El mètode Pilates i les màquines i equipament et poden ajudar a millorar la mobilitat d'absolutament tot el teu cos, alhora que tonifiques i reforces la musculatura abdominal, l'esquena i les extremitats superiors i inferiors, millorant també la teva flexibilitat.

Si pateixes qualsevol tipus de patologia i t'interessa contractar classes particulars, no dubtis a demanar-nos més informació!
 
 

CONTACTA AMB NOSALTRES

SEGUEIX-NOS!

INFORMACIÓ

687999012 / 699392693
info@acrobaticsbarcelona.com
Passeig Sant Joan Bosco 53, Local 1 08017 Barcelona


HORARIS D'ATENCIÓ

  • Personalment a l'escola: demanar cita prèvia.
  • WhatsApp / Atenció telefònica: de dilluns a divendres de 8.00h a 20.00h

Copyright©2018 Pilates & Training Tres Torres.

Tot el contingut del web és propietat de PILATES TRAINING TRES TORRES SL. Queda totalment prohibit el seu ús sense autorització prèvia.